top of page

LÖYLY!

Onneksi suunnittelijan työkuvaan kuluu myös tutustuminen erilaisiin työtä tukeviin kohteisiin ja viime viikolla pääsin tutustumaan kesällä avattuun Löyly Helsinkiin. Minusta on sekä hienoa että rohkeaa tehdä Suomeen tällainen suomalaista saunakulttuuria tukeva kohde ja tuoda saunomiskulttuuria myös kohteessa vierailevien ulkomaisten turistien tietoisuuteen. Toki saunoja löytyy jo ympäri maailmaa ja tiedossa on että me suomalaiset olemme kovaa saunojakansaa, mutta kyllä Suomeen ja Helsinkiin vielä tämän tason sauna mahtuu!

Vai mitä mieltä ovat muut Löylyssä vierailleet "saunojat"?

 

Löylyssä on rohkeasti käytetty erilaisia materiaalipintoja. Uutena materiaalina on sekä pöytien pinnoissa että tasoissa ja kaapistoissa käytetty koivupurilar. Tunnelma tiloissa on mielestäni onnistunut ja fiilis on sekä avara että valoisa. Haasteellista materiaalien osalta tulee varmasti olemaan niiden kestävyys, koska tiloissa käy paljon vierailijoita ja kaikki eivät kohtele tiloja kuin omiaan. Toisaalta julkitilojen materiaalit vaativat poikkeuksellista kestävyyttä kulutuspinnoiltaan ja tämä onkin haaste, jonka jokainen julkitiloja suunnitteleva kohtaa.

 

Toivottavasti Helsingin kaupunki tekee myös osansa sisäänkäynnin katuosuuden viihtyvyyden, valaistuksen ja istutusten suhteen. Nyt kontrasti on melko karkea ja karu. Tässä kuva miltä tilanne nyt näyttää ja vaihtoehtoisesti pikainen mallinnus siitä mitä pienelläkin muutoksella saadaan sisääntuloon ja alueen viihtyvyyteen muutosta.

Käykäähän kaikki saunomisesta, kahvittelusta/teen-juonnista ( ihana valikoima erilaisia irtoteelaatuja ), merimaisemista ja arkkitehtuurista kiinnostuneet tutustumassa tähän uuteen tuttavuuteen ja toivotetaan sekä onnea että menestystä uudelle yritykselle!

#MOREPROOY #LÖYLYHELSINKI #LÖYLY #ARKKITEHTUURI #HELSINKI #HERNESAARI #TEE #KAHVI #VALAISTUS #KOIVUPURILAR #YRITYS

Uutuudet...
Päivityksiä tulee pian
Once posts are published, you’ll see them here.
Viimeisimmät
Arkisto
Seuraa tageja...
Tunnisteita ei vielä ole.
Seuraa sivuja
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page