top of page

ASUNNON STAILAUS JA MYYNTI-ILMOITUKSET


Työssäni pyrin olemaan asiakkailleni avuksi kokonaisvaltaisesti. Tässä kohteessa olin asiakkaan apuna stailauksessa, asunnon kuvaamisessa ja tekemällä hieman uuden näköiset myyntikuvat. Jotta asunnon myynti-ilmoitus eroaa suuresta tarjonnasta voi kuvissa käyttää typografisia ja graafisia tehosteita. Asunto ilmoitukset näkyivät sekä Etuovi.com että Oikotie.fi sivuilla ja lisätehosteena laitoimme sanomalehti-ilmoitukset sekä Helsingin Sanomiin että paikallislehteen. Ilmoituksesta tuli kovasti kiitosta ja ilmeisesti se oli myös varsin tehokas sillä asunto myyntiin reilussa kolmessa viikossa. Tällainen myynti-ilmoituksen tehostaminen on varsin kohtuullinen kustannus jolla kuitenkin saadaan tehoa ja näkyvyyttä asunnon myyntiin. Kysy lisää palvelusta...MORE PRO Oy:stä

 

Uutuudet...
Päivityksiä tulee pian
Once posts are published, you’ll see them here.
Viimeisimmät
Arkisto
Seuraa tageja...
Tunnisteita ei vielä ole.
Seuraa sivuja
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page